Rektör Demir İftar Yemeğinde Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Öğrencilerle sık sık bir araya gelmeye özen gösteren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, 13 Mart 2024 tarihinde Merkez Kampüs Yemekhanesinde düzenlenen iftar programında öğrencilerle bir araya geldi. İftarda Rektör Demir’e üniversitemiz akademisyenleri ve öğrenciler eşlik etti.

Ramazan ayı dolayısıyla öğrencilerle iftar yemeğinde bir araya gelerek onların taleplerini dinleme fırsatı bulmaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Rektör Demir; öğrencilerin taleplerini dinleyerek Batman Üniversitesi çatısı altında eğitim gördükleri süre içerisinde onların isteklerini yerine getirmeye çalıştıklarını, eğitim-öğretim faaliyetlerinin yanı sıra sosyal aktivitelerini, kişisel gelişimlerini ve huzurlarını da önemsediklerini dile getirdi. Bu çalışmalara örnek olarak üniversitemiz öğrencilerine ücretsiz yemek protokolü kapsamında Ramazan ayı boyunca ücretsiz iftar yemeği verileceğini de belirtti. Rektör Demir, Ramazan ayının tüm insanlık için barışa, huzura ve refaha vesile olmasını dileyerek konuşmasını sonlandırdı.